user_mobilelogo

In het spoor van Toon

IN HET SPOOR VAN TOON

Za. 16 november 2019 - 19u Gemeenschapshuis Branst

IN HET SPOOR VAN TOON

Kleinkunst van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele anderen Van Utrecht naar Oostende, van Den Haag terug naar Gent We zijn er en het is alsof je net vertrokken bent Over land en over zeeën, heel alleen of met z’n tweeën We rijden met een vaart, de tijd die niemand spaart! Een programma waarin Piet Soete, Bart Verhelle en Arnold Sercu ons meenemen op hun trein van liedjes en anekdootjes, om halt de houden in de kleinkunststationnetjes uit de tijd van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele anderen, Vlamingen én Nederlanders. Op hun 'eigen wijze' brengen zij onvergetelijke melodieën opnieuw tot leven.


De Meivis vzw


Welkom op de officiële webstek van cultuurkring De Meivis. Deze kring uit Mariekerke werd opgericht in 1968 en heeft als doel verschillende culturele initiatieven te bundelen, te ondersteunen en te organiseren.

Zo is er het vijfjaarlijks Passiespel "Kristus aan de Schelde" (2020), de jaarlijkse fietstocht en tal van uitstappen en activiteiten die tijdens het jaar georganiseerd worden.

Klik hier en bekijk enkele van onze activiteiten uit het verleden.

De Meivis stond mee aan de wieg van het  Vis-en folkorefestival, fotoclub "De Waai", de kerstmarkt van Mariekerke en aan het legendarische Palingfestival.

Wenst u ook lid te worden van onze cultuurkring, neem dan hier een kijkje.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons.

 

C O N T A C T E E R   O N S

logo meivis

Omgangstraat, 95 - 2880 Bornem (Mariekerke)

+32 (0) 475 45 25 31 -  info@meivisvzw.be

Bank: BE06 7332 3730 0022

Privacyverklaring